Toiminta

Pyrkimyksemme on hyvän tekniikan avulla, työturvallisuusnäkökohdat huomioiden, tehdä hyvätasoisia lasitöitä tiffany-, lyijylasi-, sulatus-, lasimosaiikki- ja muilla lasin työstämiseen soveltuvilla tekniikoilla. Tiffany-, lyijy- ja sulatuslasi- sekä lasimosaiikkikurssit ovat omassa kerhotilassamme, lamppuhelmi-, lasinpuhallus- , ym. kurssit on järjestetty opettajien toimitiloissa.

Yhdistys ei aseta jäsenyydelle ehtoja, vaan joukkoon ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pidemmälle harrastaneet ja lasia ammatikseen työstävät henkilöt myös Kirkkonummen ulkopuolelta.

Tiistaisin klo 18.15 alkaen on kerhoilta, jolloin paikalla on aina kokeneita harrastajia, joilta voi kysyä neuvoja ja jotka mielellään auttavat ratkaisemaan ongelmia. Lisäksi yhdessä tehdessä saamme inspiraatioita toinen toisiltamme.

Useamman kerran vuodessa pidämme teemaillan, jolloin tutustumme tarkemmin johonkin lasiin liittyvään teemaan vierailevan luennoitsijan johdolla tai oman jäsenemme esittelemänä.

Yhdistys on myös järjestänyt yhteisiä tutustumis/hankintamatkoja pääkaupunkiseudun ulkopuolisiin lasiliikkeisiin sekä yhteisiä messu- ja näyttelymatkoja.

Kerhotilamme sijaitsee Masalassa, LähiTapiola Sport Centerissä Masalantie 346. Tilasta löytyy lasinsulatusuuni, hiomakoneita, kolveja, muotteja, lasisaha ja muita lasinkäsittelyssä tarvittavia työkaluja sekä alan kirjoja ja lehtiä.


infokuva


Päivitetty 2015-02-02 | Jörgen

Lasimestarit ry   |   Glasmästarna rf   |   Masalantie 346   |   02430 Masala
Suomenkieliset sivut