Bli medlem!

Lasityöt ja lasitaide - tervetuloa mukaan harrastamaan!

Halutko oppia tekemään lasitöitä? Olet tervetullut mukaan, oletpa sitten vasta-alkaja tai jo pidemmän aikaa lasitöitä harrastanut tai vaikka ihan ammattilainenkin.

Meille hyvä tekniikka ja turvalliset työtavat ovat tärkeitä ja toimintamme perusta. Käytämme laajasti lasin työstämiseen soveltuvia tekniikoita, kuten tiffany-, lyijylasi, sulatus-, lasimosaiikkitekniikat. Tutustu jäsentemme toteuttamiin lasitöihin.

Kokoonnumme kerhoiltaan aina maanantaisin klo 18.15 ja silloin paikalla on aina kokeneita harrastajia. Heiltä voi kysyä neuvoa ja he myös mielellään auttavat keksimään ja ratkaisemaan mahdollisia haasteita. Yhdessä tekemällä saamme ideoita ja innostusta toinen toisiltamme. 

Muutaman kerran vuodessa pidämme teemaillan, jolloin tutustumme johonkin lasiin liittyvään ajankohtaiseen tai muuten meitä kiinnostavaan osa-alueeseen vierailevan luennoitsijan tai oman jäsenemme esittelemänä. 

Olemme myös järjestäneet yhteisiä tutustumis- ja hankintamatkoja pääkaupunkiseudun ulkopuolella oleviin lasiliikkeisiin sekä yhteisiä messu- ja näyttelymatkoja. 

Kerhotilamme sijaitsee Masalassa, LähiTapiolan Sport Centerissä osoitteessa Masalantie 346. Tilastamme löytyy hyvät varusteet ja tarvikkeet lasitöihin: lasinsulatusuuni, hiomakoneet, kolvit, muotit, lasisaha sekä muita lasinkäsittelyssä tarvittavia työkaluja ja kirjoja ja lehtiä.  Työhuone on jäsenten käytettävissä ilman erillistä maksua LähiTapiola Sport Centerin aukioloaikoina. Työtilan käyttö edellyttää jonkin kurssimme käyntiä tai muualla hankittuja lasialan taitoja.